13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

La prevenció del maltractament, tema de la IV Jornada de Gent Gran a Badalona

“Prevenció del maltractament a les persones grans, una realitat invisibilitzada” és el títol de la IV Jornada de Gent Gran a Badalona, que tindrà lloc dijous 26 d’octubre al Centre Cívic La Salut. El grup d’entitats socials La Teranyina, entitats que treballen en l’àmbit de la gent gran a la ciutat de Badalona, organitza aquesta Jornada. És oberta a la ciutadania prèvia inscripció a través d’aquest formulari:https://forms.gle/HdGzzPqtpMzktuxWA

La trobada inclou una jornada tècnica al matí amb una ponència a càrrec de l’advocat Jordi Muñoz sobre la situació actual en relació amb el maltractament a la gent gran. També hi haurà, entre d’altres, uns tallers grupals de casos pràctics a càrrec de l’Equip d’Atenció a la Vellesa de l’Anoia (EAVA), un servei que va ser creat per atendre a persones grans en situació de maltractament.

A la tarda es farà una activitat lúdicaamb animació musical per a persones grans, al mateix Centre Cívic La Salut. 

La Jornada compta amb el suport de la Fundació Llegat Roca i Pi, l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials (BSA) i l’ICS.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles