17.5 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Reobren les dutxes dels vestidors de la piscina municipal Mireia Belmonte de Badalona després de quinze mesos tancades per legionel·la 

Des d’aquest dimarts 19 de setembre els usuaris de la piscina municipal Mireia Belmonte poden tornar a fer ús de les dutxes dels vestidors després de quinze mesos tancats per legionel·la . L’Ajuntament de Badalona ha portat a terme durant aquest estiu les obres de renovació del sistema d’aigua calenta sanitària als vestidors per poder reobrir amb tots els serveis necessaris les instal·lacions. Després de l’actuació, el consistori ha rebut el corresponent informe del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que autoritza la reobertura de les dutxes després que hagin resultat negatives les proves de control de la legionel·la. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquest dimarts al matí la piscina municipal Mireia Belmonte acompanyat del primer tinent d’alcaldia i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández. L’alcalde ha manifestat que: “en primer lloc, volem agrair la paciència mostrada als usuaris que durant quinze mesos no han pogut fer un ús normal d’aquestes instal·lacions i, en segon lloc, refermem el nostre compromís en continuar treballant per garantir un correcte manteniment que eviti tenir nous ensurts en el futur”. Garcia Albiol ha explicat que “volem que aquesta instal·lació estigui a disposició de la ciutadania i continuï totalment operativa quan la nova piscina olímpica de Badalona sigui una realitat”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles