24.1 C
Badalona
lunes, julio 15, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona rep a la Casa de la Vila al treballador del servei de neteja que dimarts va evitar que una dona fos atracada al carrer  

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha rebut avui a la Casa de la Vila l’operari del servei de neteja, un jove de 20 anys, que va evitar que una dona fos objecte d’un atracament al carrer per part de dos joves, per mostrar-li el seu reconeixement i agraïment en nom de la ciutat. 

Els fets, segons ha relatat el treballador del servei de neteja, van tenir lloc al voltant dels carrers de Juan Valera i de Richard Strauss durant el matí del dimarts 5 de setembre, quan una dona se li va apropar i li va demanar auxili davant quan dos joves pretenien atracar-la. El treballador va fer costat la dona fins que aquesta va poder marxar sa i estalvia. Posteriorment, mentre continuava amb la seva feina, va ser abordar pels mateixos dos joves i va ser agredit, havent de precisar atenció mèdica per una ferida lleu a la boca. Els dos presumptes delinqüents van ser detinguts minuts després per agents de la Guàrdia Urbana de Badalona. 

El jove treballador ha rebut al despatx de l’alcalde una placa en reconeixement de la seva valenta actitud. En aquest acte també hi ha estat present el regidor de l’Àrea de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, David Mejía, i un representant del Grup FCC, l’empresa concessionària del servei de neteja a Badalona. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que l’actitud d’aquest jove: «ens ha fet sentir-nos orgullosos de tenir entre els nostres veïns persones amb aquests valors», per això, ha afegit l’alcalde «hem considerat imprescindible i urgent fet aquest acte d’agraïment per transmetre’l l’agraïment en nom de la ciutadania de Badalona». 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles