Homenatge a Salvador Allende a Badalona en el 50è aniversari del seu assassinat

-L’homenatge tindrà lloc el pròxim dilluns 11, a les 12h a la plaça Salvador Allende.

0
218

Com cada any el Comité Cívic Salvador Allende de Badalona i les entitats que en formen part commemoren l’onze de setembre, data en què va ser assassinat durant el cop d’estat d’Augusto Pinochet el 1973, la figura del president xilè realitzant un homenatge a la plaça que porta el seu nom a Badalona.

L’acte consistirà en la lectura del manifest d’aquest any per part de la companya i activista xilena Isabella Monsó, la poetessa Nina Salinas ens llegirà uns poemes, escoltarem l’últim discurs del president Allende i posteriorment es faran l’ofrena floral i el cant de cançons revolucionàries. 

El Comitè Cívic Salvador Allende de Badalona està format per més d’una trentena d’entitats badalonines, entre elles les associacions veïnals de La Salut i Llefià, el Casal d’Amistat amb Cuba de Badalona i diverses entitats socials i partits polítics.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí