21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona ha netejat a fons de manera preventiva embornals i clavegueram davant el risc de pluges aquest cap de setmana 

L’Ajuntament de Badalona, davant la previsió de pluges per aquest cap de setmana, ha realitzat una sèrie de feines preventives centrades en la neteja d’embornals, del clavegueram i dels sobreeixidors al mar. Així mateix, per si es donen casos d’acumulació d’aigua, estarà preparat un servei de camió-cisterna per atendre qualsevol emergència a la via pública. 

Les feines, que s’han portat a terme coordinadament entre el Servei de Clavegueram i el de Neteja de l’Ajuntament, s’han centrat en els punts més problemàtics de la ciutat com ara el Gorg, Casagemes i el Centre. També s’ha treballat en la neteja a fons dels embornals (retirada de fulles i desembossament d’obstruccions) als “punts negres” detectats com ara al carrer de Francesc Layret, el carrer del Progrés, l’avinguda del Marquès de Mont-roig i l’avinguda de Martí Pujol. 

L’Ajuntament de Badalona recomana als veïns de la ciutat que facin seguiment de les informacions meteorològiques i, donat el cas, extremin si és necessari les precaucions davant d’episodis de fort aiguats i s’evitin els desplaçaments innecessaris. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles