20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

El nou Govern municipal de Badalona té quatre tinences d’alcaldia

El Govern municipal de Badalona ha donat a conèixer aquest dilluns 19 de juny la nova estructura organitzativa del consistori. L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha assegurat que en 48 hores ha volgut presentar la nova organització “perquè Badalona no pot perdre ni un minut”. “Es redueix l’estructura, passant de 6 a 4 tinences d’Alcaldia, i comptem amb un Govern integrat per persones que tenen experiència professional en el sector privat i d’altres en l’administració pública”, ha afegit.

L’estructura del nou Govern municipal queda de la següent manera:

Alcaldia: Gabinet d’Alcaldia, Protocol i Relacions Institucionals i Grans Projectes i Inversions de Ciutat.

Primer tinent d’Alcaldia: Juan Fernández Benítez, regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Esports i Seguretat.

Juan Fernández Benítez: Àrea d’Hisenda i Finances, Recursos Interns i Esports. Al capdavant d’Intervenció, Tresoreria, Patrimoni, Oficina Pressupostària, Obres, Projectes i Manteniment d’Equipaments Educatius i Esportius i Esports.

Eva Guillén Rodríguez: Àrea de Recursos Humans. Al capdavant de Planificació, RRHH i Pla d’Igualtat Intern en l’Administració.

Juan José Portillo López: Àrea de Coordinació Territorial i regidor adjunt a Esports. Al capdavant de Coordinació Territorial, Oficines Municipals de Districtes (OMD), Centres Cívics i adjunt a Esports.

Vanesa González Cejudo: Àrea d’Educació. Al capdavant d’Educació.

Odalys Sánchez Martínez: Àrea de Joventut, Convivència i Mediació. Al capdavant de Joventut, Convivència, Mediació, Cooperació i Migracions.

Juan Manuel Ruiz García: Àrea de Seguretat. Al capdavant de Seguretat, Cos de la Guàrdia Urbana i Protecció Civil.

Segona tinenta d’Alcaldia: Cristina Agüera Gago, regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern.

Cristina Agüera Gago: Àrea de Promoció Econòmica, Turisme i Projecció de Ciutat, Treball, Govern i TIC. Al capdavant de Promoció Econòmica, Turisme i Projecció de Ciutat, Actes de Ciutat, Treball (IMPO), Universitats, Informàtica i TIC, Secretaria General i Assessoria Jurídica, Modernització de l’Administració i Servei d’Atenció al Ciutadà.

Vanesa González Cejudo: Àrea de Cultura. Al capdavant de Cultura.

Eva Guillén Rodríguez: Àrea de Contractació de Serveis. Al capdavant de Contractació de Subministraments i Serveis.

Rosa Bertran Bartomeu: Àrea de Comerç, Mercats i Consum. Al capdavant de Comerç i Consum, Mercats Municipals, Cementiris i Marxants.

Florencia Badia Aviño: Àrea de Gent Gran, Feminisme i Lgtbiq+ i Diversitat Funcional. Al capdavant de Gent Gran, Feminisme i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional.

Sheila Martínez Barrachina: Adjunta l’Àrea de Gent Gran, Feminisme i Lgtbiq+ i Diversitat Funcional.

Sonia Egea Pérez: Àrea de Transparència. Al capdavant de Transparència i Administració Electrònica

Tercer tinent d’Alcaldia: Daniel Gracia Álvarez, regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat.

Daniel Gracia Álvarez: Àrea d’Urbanisme i Transformació de Ciutat. Al capdavant d’Ordenació del Territori, Plànol de Ciutat, Planejament Urbanístic, Projectes i Control d’Obres, Llicències d’Obres i Activitats, Disciplina, Polítiques d’Habitatge i Contractació d’Obres.

David Mejía Ayra: Àrea de Via Pública i Mobilitat. Al capdavant de Manteniment d’Espais Públics, Neteja de la Ciutat i d’Edificis Municipals, Mobilitat i Vialitat.

Sonia Egea Pérez: Àrea de Medi Ambient i Benestar Animal. Al capdavant de Medi Ambient, Verd Urbà, Educació Ambiental, Ecologia Urbana, Energia i Canvi Climàtic, Parcs i Benestar Animal.

Daniel Aguilera Mangas: Àrea de Polítiques contra l’Ocupació Il·legal.

4a tinenta d’Alcaldia: Rosa del Amo Hernández, regidora de l’Àmbit de Comunicació, Fons Europeus i Protecció a les Persones.

Rosa del Amo Hernández: Àrea de Comunicació, Fons Europeus i Salut Pública. Al capdavant de Comunicació i Imatge, Estadística i Població, Fons Europeus i Salut Pública.

María Carmen Expósito Lozano: Àrea de Serveis Socials i Entitats Regionals. Al capdavant de la Direcció Estratègica de Serveis Socials i competència sobre entitats regionals.

Odalys Sánchez Martínez: Àrea de Participació. Al capdavant de Participació – Entitats Veïnals.

Pel que fa a les Regidories de Districte, les delegacions queden de la següent forma:

Districte 1:              Rosa Bertran Bartomeu

Districte 2:              David Silva Hortet

Districte 3:              David Silva Hortet

Districte 4:              Daniel Aguilera Mangas

Districte 5:              Florencia Badia Aviño

Districte 6:              Juan José Portillo López

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles