25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

L’Espai Betúlia acull l’exposició “Les meves fotografies em fan por. Eugeni Forcano i Josep Pla” 

Dimecres, 7 de juny, es presenta a les 19 hores, a l’Espai Betúlia, Centre de la paraula i les lletres de Badalona (carrer d’Enric Borràs, 43-47) l’exposició “Les meves fotografies em fan por. Eugeni Forcano i Josep Pla”. 

Es tracta d’una mostra de les imatges que va fer el fotògraf Eugeni Forcano a Josep Pla amb motiu del 70è aniversari de l’escriptor empordanès a iniciativa de l’editor Josep Vergés, propietari de l’Editorial Destino. La relació entre Forcano i Pla comença als anys seixanta, quan tots dos eren ja artistes consolidats i van col·laborar en un article a la revista Destino que va fer que comencés la seva fascinació d’un cap al treball de l’altre.  

També s’hi podran veure fotografies recollides al llibre A l’ombra seductora de Josep Pla d’Eugeni Forcano, que no han estat mai exposades al públic fins ara, així com diversos documents que mostren la relació i la mútua admiració que es professaven l’escriptor i el fotògraf. 

L’exposició es podrà veure de dilluns a divendres, de 10 a 20.30 hores, fins al 28 de juliol. La tarda del divendres 23 de juny, revetlla de Sant Joan, la mostra romandrà tancada.  

Activitats complementàries 

Visita guiada 

Dimecres 21 de juny, a les 19 hores.  

Amb Josep Guindo i Josep Maria Forcano. 

Taula rodona 

Dijous 6 de juliol, a les 19 hores. 

Amb la participació de Josep Guindo, Antoni Martí Monterde i Josep Maria Forcano. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles