22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Es limiten els horaris de pesca a les platges de Badalona fins al 15 de setembre 

Des d’aquest dilluns, 15 de maig, i fins a divendres 15 de setembre, estarà prohibida la pesca marítima recreativa de superfície des de terra a tot el litoral badaloní entre les 8 i les 20 hores d’acord amb la regulació establerta al Pla d’Usos de temporada 2023 a les platges de Badalona coincidint amb l’horari més habitual de bany. 

Aquesta activitat recreativa està regulada pel Decret 109/1995 que estableix que en el Pla d’usos de temporada de cada any a les platges catalanes s’ha de regular l’horari de pesca recreativa de superfície des de terra. 

Des de l’Ajuntament de Badalona es demana la col·laboració del pescadors perquè facilitin les tasques de neteja dels mitjans mecànics ja que poden coincidir amb l’horari en el que està permesa la pesca des de la sorra. 

Per altra banda i tal com queda recollit en mateix Decret 109/1995, de 24 de març, de regulació la pesca marítima recreativa submarina s’ha de practicar fora de la zona de bany. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles