15.4 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

TUSGSAL DIREXIS adquireix motocicletes elèctriques i les posa a disposició de la plantilla per als desplaçaments in mision

Arran dels resultats del pla de desplaçament activat per TUSGSAL DIREXIS aquest any 2023 es van plantejar diverses accions, entre elles l’adquisició de dues motocicletes elèctriques. L’objectiu desitjat era que, aquest mode de transport motoritzat però no contaminant, es posés a disposició de qualsevol treballador/a de l’empresa per als desplaçaments in mision d’anada i tornada durant la jornada laboral (viatges entre centres de treball, visites a les administracions o espais vinculats amb la feina). Les bicicletes elèctriques ja tenien un paper fonamental i gran implantació en aquest sentit, des que fa uns anys es van posar a disposició del personal d’empresa. Ara era el moment de donar la benvinguda a les motocicletes.

Aquesta acció ja és una realitat i l’empresa ha presentat avui dues escooter 100% elèctriques de nova adquisició. Aquestes motocicletes són la nova solució fàcil i ecològica per moure’s per la ciutat. Són potents i eficients i no produeixen soroll ni emissions. La finalitat d’aquesta acció és fomentar mitjans de transport més sostenibles, optimitzar la mobilitat dels treballadors i les treballadores, afavorir l’ús de modes de transport alternatius al vehicle privat com a alternativa als vehicles de combustió i una repercussió positiva amb l’estalvi econòmic i la millora de la salut del personal de TUSGSAL DIREXIS. Tot això alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

A partir d’ara, aquestes escooter, formen part de l’estratègia d’empresa. La presentació coincideix en temps amb la campanya de conscienciació en mobilitat sostenible denominada “Canviem d’hàbits” també destinada a impulsar canvis en els desplaçaments de la plantilla i fomentar les opcions més sostenibles per venir i tornar de la feina.

TUSGSAL DIREXIS és una empresa compromesa amb la qualitat integral amb objectius de caràcter transversal que engloben la millora de la mobilitat, el medi ambient i el compromís amb la societat i el seu entorn.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles