10.8 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

Badalona renova més de 1.300 plaques de places i carrers que es troben en mal estat 

Des d’avui i abans que acabi el mes de maig es reposaran més de 1.300 plaques de places i carrers que es troben malmeses i en alguns casos il·legibles. L’Ajuntament de Badalona ha invertit prop de 48.000 euros en les noves plaques que substituiran aquelles que es troben més deteriorades i es distribuiran als 6 districtes de la ciutat.  

Durant els darrers anys l’Ajuntament havia anat renovant algunes de les plaques malmeses però en una quantitat no superior a les 200 anuals. De fet, les actuals plaques amb el nom dels carrers daten del 1981, quan es van renovar els models anteriors, i des de llavors no s’havia portat a terme una renovació a gran escala. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, que ha estat present en les primeres renovacions de plaques que s’han portat avui a terme al barri del Centre, ha manifestat que: “la renovació de les plaques arribarà a tots els carrers i places de Badalona que ho necessitin i aquesta actuació forma part de les mesures que des del Govern s’ha adoptat per a la renovació del mobiliari urbà, amb una primera injecció de 300.000 euros per posar la ciutat al dia, després de tants anys sense portar a terme les inversions necessàries”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles