18.4 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

La periodista badalonina Laura Fa serà la pregonera de les Festes de Maig de Badalona 2023 

La periodista badalonina Laura Fa Campo serà l’encarregada de llegir des del balcó de la Casa de la Vila el divendres 5 de maig, a les 19 hores, el pregó de les Festes de Maig de Badalona 2023. 

Nascuda a Barcelona l’any 1974, i llicenciada en Història i Periodisme, va començar la seva trajectòria professional a Ràdio Ciutat de Badalona. Actualment és un dels rostres més coneguts per les seves aparicions als mitjans de comunicació, i especialment a programes televisius de gran audiència com Sálvame, com a especialista de l’anomenada “premsa del cor”, la seva gran passió professional. 

La periodista, que sovint assenyala que no es veu vivint a cap altre lloc que no sigui Badalona, a més de la seva dedicació actual a programes televisius del grup Mediaset, incloses participacions a diferents realitys. També col·labora habitualment en altres cadenes com TVE o TV3 i anteriorment ho havia fet a programes tan populars com l’Aruscity de 8TV.  

Laura Fa, en col·laboració amb Lorena Vázquez, presenten cada setmana el podcast Mamarazzis a El Periódico, sent un dels podscast revelació a Ivoox, una de les principals plataformes de descàrregues d’àudio. La periodista també col·labora a revistes com Lecturas, i a emissores de ràdio com a Flaixbac i a programes líders com el Versió de RAC1. 

D’altra banda, Laura Fa també ha publicat recentment, conjuntament amb l’estilista, assessora d’imatge i escriptora Marta Pontnou, el llibre Els pecats de la xona i tot allò que la Moreneta ens perdona (editorial Rosa del Vents) on amb molt d’humor repassen aspectes de la vida quotidiana des del seu particular punt de vista. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles