22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

L’Espai Betúlia acull dimecres la taula rodona “Juntes i diverses” que donarà veu a les diferents dones i cultures que conviuen a Badalona 

Aquest dimecres 15 de març, a partir de les 18 hores, i a l’Espai Betúlia (carrer d’Enric Borràs, 43-47) tindrà lloc la taula rodona «Juntes i diverses». L’acte estarà moderat per la periodista Núria Rodríguez, i comptarà amb 4 ponents de procedències diverses: Manu Kaur, Sara Cuentas, Bombo Ndir i Sukaine Fares. L’espectacle de dansa a càrrec de Kelly Lua posarà el punt final a l’activitat. 

La taula rodona forma part de les activitats que la regidoria de Feminismes i LGTBIQ+ ha programat per a la ciutadania amb motiu del Dia Internacional de les Dones 8 de març. 

Donar veu a les diferents dones i cultures 

Aquesta taula rodona té l’objectiu de donar veu a les diferents dones i cultures que conviuen a la ciutat de Badalona. A més, l’acte donarà a conèixer com es viu el feminisme des de les diferents cultures, quines visions dels feminismes hi ha i com estan convivint a la ciutat de Badalona.  

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha destacat que: «aquest és un acte que destaca per donar veu a feminismes de diferents cultures i orígens, experiències de convivència dels feminismes i ens fa reflexionar sobre les nostres contradiccions. Esperem que de la taula rodona puguin sortir sinergies de treball conjunt entre els diferents feminismes de la ciutat també des d’una perspectiva descolonial i antiracista». 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles