9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

El X Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària tindrà lloc el 14 i el 21 de març al Museu de Badalona 

310 alumnes de sis escoles de la ciutat participen al X Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària de Badalona que tindrà lloc al Museu de Badalona els dimarts 14 i 21 de març, de 10 a 12 hores. Les escoles participants són: Artur Martorell, Garbí Pere Vergés, Llibertat; Mercè Rodoreda; Progrés i Ventós Mir. 

Les nenes i els nens participants presentaran els seus projectes de recerca, les seves investigacions i els resultats de les seves experiències vinculades al coneixement del medi natural, els animals, les plantes, el funcionament del cos humà, l’alimentació, la terra o l’univers. 

El X Congrés de Ciència d’Educació Infantil i Primària està organitzat per l’Escola de Natura Angeleta Ferrer i l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins, de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat; pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona; i pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i compta amb la col·laboració del Grupo Menarini. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles