22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

S’obre el procés de selecció per contractar 26 agents cívics en horari nocturn 

Aquest dimecres 8 de març s’obre el termini per inscriure’s en el procés de selecció per incorporar 26 agents cívics que treballaran en horari nocturn. Les contractacions formen part del pla d’ocupació ‘Badalona t’acompanya’, que permetrà recuperar a la ciutat la figura del sereno a fi d’incrementar la seguretat de la ciutadania, millorar la convivència i procurar un bon ús dels béns públics i privats del municipi. En aquest sentit, els nous agents hauran de fer tasques d’acompanyament, de detecció d’actituds incíviques i de prevenció.  

Es podran beneficiar del pla d’ocupació les persones en situació d’atur inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupats i que preferentment tinguin més de 45 anys. A més, no hauran d’haver estat contractats en un pla d’ocupació local o programa de treball i formació a Badalona durant l’any  2022. El 50% dels contractes estan reservats per a dones i es prioritzarà que tots els nous serenos siguin residents al municipi de Badalona. En cas de no disposar de candidats que no compleixen amb els requisits administratius i de perfil s’ampliarà el criteri a altres municipis. 

Les persones interessades i que compleixin amb el perfil requerit, poden recollir el formulari d’inscripció entre el 8 i el 14 de març al servei IMPO de Can Boscà de Badalona (carrer Nova Cançó, 1) en horari de 9 a 14 hores. Trobareu tota la informació sobre el procés en el document adjunt a la notícia. Els nous serenos començaran a treballar el 24 d’abril i el contracte tindrà una durada de nou mesos.   

El pla d’ocupació ‘Badalona t’acompanya’ està impulsat per l’Ajuntament de Badalona amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023. 

El primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, ha remarcat que «garantir la seguretat i la convivència a la nostra ciutat és una prioritat per al Govern municipal”. “Volem que la ciutadania se senti més acompanyada, així com ajudar a prevenir els actes incívics», ha explicat Montornès.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles