21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona instal·la un punt de recollida d’ajut humanitari per a les víctimes del terratrèmol de Turquia i Síria 

El Centre Cívic Can Pepus de Badalona, situat al carrer de Francesc Macià 104, funcionarà fins a aquest divendres 17 de febrer com a punt de recollida d’ajut humanitari per a les persones afectades pel terratrèmol de Turquia i Síria. El dispositiu està organitzat per l’Àrea de Solidaritat, Cooperació i Migracions de l’Ajuntament de Badalona amb el suport de Protecció Civil i de persones voluntàries i està coordinat a través del Consolat General de Turquia a Barcelona. El punt de recollida estarà obert al públic de 9 a 13 hores i de 16 a 20 hores. 

El material que se sol·licita a les persones que puguin fer aportacions és roba d’hivern per a adults i menors que no tingui ús previ o estigui en molt bon estat de conservació (abrics, impermeables, sacs de dormir, mantes, i roba interior i mitjons que siguin nous); aliments no peribles i en conserva; llet en pols, farinetes, biberons, i bolquers per a nadons; material sanitari (antibiòtics, analgèsics, pomades, alcohol, benes, aigua oxigenada i bolquers per a gent gran); materials d’higiene personal (sabons, pasta i raspalls de dents); i altres elements com tendes de campanya, màrfegues, bateries externes per a dispositius mòbils, termos i llanternes.  

L’Ajuntament de Badalona s’encarregarà d’organitzar i classificar el material recollit que serà enviat mitjançant contenidors de vaixell gestionats pel Rebost Solidari de Terrassa. 

El tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, ha informat sobre els detalls d’aquesta campanya de recollida solidària de material per a les víctimes del terratrèmol des del Centre Cívic Can Pepus. El regidor ha animat la ciutadania a ser solidària amb les víctimes del terratrèmol i alhora ha fet una crida a què s’aporti estrictament el material sol·licitat. També ha agraït l’esforç dels tècnics municipals i voluntaris de Badalona Acull per organitzar el dispositiu de recollida i la posterior classificació i emmagatzematge.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles