25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Badalona prepara una gran festa per als aficionats al bàsquet que visitin la ciutat amb motiu de la Copa del Rei 2023 

L’Ajuntament de Badalona, els patrocinadors i els proveïdors de la Copa del Rei de bàsquet 2023 han preparat del 16 al 19 de febrer una agenda plena d’activitats diverses per als milers d’aficionats al bàsquet que arribaran a la ciutat, però també per a la gent de Badalona i rodalies. 

La Jaula Movistar serà protagonista a la Copa del Rei. La Fan Zone Movistar vibrarà amb una pista urbana espectacular plena de contingut: batucades, concursos d’esmatxades, Copa Movistar 3×3 de les aficions, una gran Block party (batalla de ball urbà) el diumenge 19… i molt més. 

Música TOP. La Copa del Rei es viurà al ritme del Jardín de las Delicias by Endesa amb actuacions destacades en un gran escenari davant el Palau Municipal d’Esports, en la Fan Zone Movistar. DJ Nano, Coti i altres artistes faran concerts dijous, divendres, dissabte i diumenge abans dels partits, i diversos DJs continuaran donant ritme a l’esdeveniment durant hores i el dissabte fins a la matinada. 

També hi haurà diversió per a tots els públics a la Fan Zone Movistar a la Rambla del Gorg amb els espais d’Endesa, amb zones de tir a cistella, challenge de punteria i habilitats de bàsquet, Toyota, amb un estand amb videojocs i basket, Divina Seguros, amb llits elàstics i cistelles, Spalding, amb botiga de Marxandatge, i espais de Baskonia, Club Joventut Badalona i Valencia Basket per als seus aficionats. No faltarà tampoc un lloc per a l’app Districte acb i un repte de salt per a descobrir qui arriba més amunt cada dia i emportar-se grans premis. A Llefià, al costat de la Minicopa Endesa, Endesa i Kellogg’s tindran una zona destacada al parc del Gran Sol. 

Trobada de les aficions. El ‘momentazo’ de cada Copa del Rei serà enguany el dissabte 18, a partir de les 11.30 hores, amb inici a la Rambla del Gorg. Aquí arrencarà el recorregut de totes les aficions gaudint juntes d’una manera única de viure l’esport. I en acabar, tradició: exhibició dels Castellers de Badalona. 

A la Fan Zone Movistar hi haurà Food Trucks i barres enfront del pavelló, abans, durant i al final dels partits i l’Ajuntament de Badalona organitzarà aquí mateix una Fira Gastronòmica juntament amb l’Associació d’Hostalers de Badalona. També hi haurà Food Trucks al costat de la Minicopa Endesa, al parc del Gran Sol. 

La Nit de la Copa serà un altre moment destacat. L’Ajuntament de Badalona ha organitzat una gran festa la nit del divendres al dissabte (0 a 4h) al polígon de Can Ribó, on estan situades les principals discoteques de la ciutat. Concerts en directe, animació, parades de menjar i molt més, amb transport gratuït des de l’Olímpic. 

La Copa ja ha començat a la plaça de Pompeu Fabra amb una exposició de fotos al carrer amb 40 imatges icòniques i espectaculars de bàsquet a través de l’objectiu únic de tres històrics: els badalonins Josep Lluís Surrallés i Miquel Àngel Forniés i el malagueny Mariano Pozo, fotoperiodistes que han viscut tota la història de l’acb. 

ELS ESPAIS DE LA COPA DEL REI BADALONA 2023 

La Copa del Rei prendrà Badalona, amb diversos punts clau repartits per la ciutat i connectats amb llançadores gratuïtes entre totes les zones. 

Palau Municipal d’Esports. El pavelló on tindrà lloc tot l’espectacle de la Copa del Rei: set grans partits per a conèixer el campió. I el diumenge a les 13 hores, la final de la Minicopa Endesa. 

Fan Zone Movistar, a la plaça del President Tarradellas i a la Rambla del Gorg (enfront del Palau Municipal d’Esports). Obrirà de dijous a diumenge a partir de les 11 hores, amb activitats fins a les 18 hores (18.30 hores el diumenge). Els Food Trucks, barres i espais gastronòmics s’obriran també entre els partits i a la conclusió dels partits. 

Fan Zone Movistar, a la plaça de Pompeu Fabra. Una exposició de fotos històriques acb al centre de Badalona, al costat d’un torneig 3×3 infantil i altres activitats i exposicions. 

Poliesportiu Llefià. Allà es jugarà la Minicopa Endesa entre el 15 i el 19 de febrer. Els millors equips infantils donaran espectacle des del dimecres 15 a les 14.30 hores. El dissabte 18, les semifinals. Veure calendari

Fan Zone Minicopa Endesa. Al costat del Poliesportiu Llefià, al parc del Gran Sol, s’organitzarà una Fan Zone amb activitats i Food Trucks. El dissabte 18, block party Kids amb ball urbà. 

Zona d’activació a Can Ribó (carrer de Ramon Martí i Alsina). L’Ajuntament de Badalona organitzarà ‘La Nit de la Copa’ durant la nit del divendres al dissabte (0 a 4h) al polígon Can Ribó, on es troben les principals discoteques de la ciutat. 

Zona d’activació al barri de Montigalà (parc de les Muntanyetes). L’Ajuntament de Badalona muntarà una zona en aquest barri en el qual hi haurà una pista de minibàsquet, diferents tallers de bàsquet, concursos… 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles