9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

Badalona actualitza el cens d’empreses dels seus polígons industrials 

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en col·laboració amb Reactivació Badalona SA / Ajuntament de Badalona, està portant a terme els treballs d’actualització de la informació de les empreses ubicades als polígons d’activitat econòmica de la ciutat per tenir una imatge real i precisa de la realitat empresarial. 

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha encarregat a l’empresa especialitzada Solucions Geogràfiques la recollida i el tractament de les dades. El personal tècnic d’aquesta empresa, correctament identificats amb armilles corporatives i una carta de vinculació amb aquest projecte en nom de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, són els encarregats de visitar els polígons per a l’actualització del cens. Aquests treballs hauran de finalitzar durant el mes de febrer. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles