25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Arriba a Badalona l’Exposició itinerant “Menja bé, tu hi guanyes!” per promoure l’alimentació saludable dels infants 

La Fundació Ateneu Sant Roc acull fins el dilluns 6 de febrer l’exposició itinerant “Menja bé, tu hi guanyes!” que posteriorment, del 6 al 20 de febrer, es podrà veure al Centre Cívic La Salut. Aquesta exposició itinerant i interactiva s’adreça a nens i nenes en edats compreses entre els 8 i els 12 anys, amb la voluntat de promoure hàbits alimentaris saludables amb productes de proximitat i qualitat. 

“Menja bé, tu hi guanyes!” pretén de manera didàctica donar rellevància a l’alimentació com a eina útil, en la qual els infants són els protagonistes principals. La mostra també incideix en la importància de l’activitat física, d’un bon descans i en mantenir uns bons hàbits higiènics amb l’objectiu de promoure un estil de vida més saludable. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles