12.9 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

Engestur estrena un innovador programari per millorar el funcionament i la vigilància de tots els equipaments que gestiona 

L’empresa pública Engestur ha incorporat l’innovador programari VMS per millorar el funcionament i la vigilància de tots els equipaments que gestiona. La instal·lació d’aquesta eina facilita la visualització i gravació d’imatges i la introducció d’altres paràmetres específics per localitzar i programar, amb antelació, qüestions concretes. A més, el sistema inclou funcionalitats domòtiques que permeten que una única persona pugui controlar simultàniament l’obertura i tancament de portes. L’eina també està preparada per gestionar de la climatització, llums i subministraments de tants centres com sigui necessari. 

Engestur gestiona 32 aparcaments de residents i 4 de rotació a la ciutat, sumant prop de 10.000 places distribuïdes pel subsòl de Badalona. Totes elles són controlades per més de 500 càmeres de videovigilància des del centre de control ubicat al dipòsit municipal de vehicles de Can Cabanyes. Des d’aquest mateix centre s’atén a la ciutadania durant les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, amb una mitjana de 1000 trucades mensuals. A més dels estacionaments, des del centre de control també es vigila la resta d’equipaments d’Engestur, com per exemple l’Oficina Local de l’Habitatge, les oficines del carrer Liszt, o l’Estadi Municipal. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González han visitat aquest dimarts al matí el centre de control d’Engestur per conèixer com funciona la nova eina. L’alcalde ha explicat que “el software VMS és un model de gestió capdavanter que permet a Badalona fer un salt qualitatiu i afavoreix la innovació en la seguretat de la ciutat, ja que es tracta d’un recurs que pot ser exportable a altres serveis, com per exemple la videovigilància dels carrers de la ciutat, d’altres equipaments i centres o de les diferents instal·lacions públiques”. En aquest sentit, Guijarro ha destacat que “el nostre propòsit és modernitzar la ciutat i que Badalona pugui esdevenir un lloc on la tecnologia té un paper importat per millorar i facilitar la vida de tots els veïns i veïnes”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles