20.9 C
Badalona
martes, octubre 3, 2023
spot_img

El CAP Apenins-Montigalà de BSA commemora el 25èaniversari del centre 

El programa festiu per celebrar el 25è aniversari del CAP Apenins-Monitgalà de BSA agrupa, sota el lema «25 anys al teu costat», un ventall d’activitats internes i externes. N’és un exemple l’acte institucional d’aquest divendres, 20 de gener, que compta amb la inauguració d’una exposició fotogràfica -física i digital- amb el passat i present del centre. Les autoritats locals acompanyaran els professionals del centre en l’acte que marca el tret de sortida commemoratiu. 

A partir d’aquesta data, l’exposició estarà oberta a les persones usuàries que visitin al centre. A més, la celebració es complementarà durant aquest any 2023, amb activitats saludables per a i amb la gent dels barris als que dóna cobertura el centre de salut: Apenins i Montigalà i on es concentren la gran majoria d’activitats de salut comunitària del centre. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,635SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles