20.9 C
Badalona
martes, octubre 3, 2023
spot_img

Badalona celebrarà el primer bany de l’any 2023 a la platja de la Marina 

Diumenge 1 de gener del 2023, a les 12 hores, tindrà lloc la 2a edició del “Primer bany de l’any a Badalona” a la platja de la Marina, al costat del Port. Els veïns i veïnes que vulguin desafiar les baixes temperatures i complir amb la tradició de fer una cabussada a la platja el primer dia de l’any, disposaran de begudes calentes quan surtin de l’aigua.  

La 2a edició del “Primer bany de l’any a Badalona” està organitzada conjuntament per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat i l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Badalona amb el suport del Port de Badalona, Marina de Badalona, l’Associació de Veïns La Mora Port BDN i la guingueta Puerto Bahía Club de Mar. 

Es pot arribar a la nova platja de la Marina en transport públic mitjançant la línia B7 d’autobús. Així mateix s’habilitarà un aparcament per a bicicletes. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,635SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles