14.9 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

La plantilla de Badalona Comunicació reclama un sou digne amb xiulets i pancartes

Els treballadors de Badalona Comunicació, l’ens que gestiona els mitjans públics de la ciutat, van rebre amb xiulets i pancartes els representants polítics abans del debat de grups del programa Badalona Tres60 de Televisió de Badalona. Volien expressar així «el nostre malestar després de constatar que, tot i la queixa pública sobre els nostres sous, la situació no ha canviat respecte la setmana passada i l’augment parcial inclòs als pressupostos continua en dubte».

Segons expliquen en nota de premsa, des de llavors, només ha tingut lloc una reunió tècnica entre l’empresa i els serveis jurídics de l’Ajuntament que, de moment, no ha desencallat la situació. «A més, als treballadors ens preocupa que aquesta partida, ja aprovada, «es perdi» si no es fa efectiva abans del 31 de desembre».

Per altra banda, lamenten les paraules de la vicepresidenta del Consell d’Administració i responsable política de Badalona Comunicació, la socialista Teresa González, qui assegura que l’aplicació de l’augment proposada per l’empresa és una «pujada de sous encoberta». «No entenem que un augment salarial parlat amb tots els grups municipals i aprovat amb el pressupost sigui titllat d’«encobert» quan, en tot cas, és un augment reclamat obertament i, sense cap mena de dubte, insuficient. Es tracta d’una pujada de tan sols un 7’8%, quan l’informe comparatiu encarregat a una auditoria externa conclou que els nostres sous estan un 30% per sota d’empreses com Engestur, Terrassa Televisió, Mataró Audiovisual o el mateix Ajuntament de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles