21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Ja estan en marxa les obres de remodelació del poliesportiu de Llefià, seu de la Minicopa Endesa el pròxim mes de febrer 

Durant les darreres setmanes han començat les obres de remodelació de poliesportiu de Llefià, que serà la seu de la Minicopa Endesa entre el 16 i el 19 de febrer, coincidint amb la celebració de la Copa del Rei de bàsquet a Badalona. L’alcalde Rubén Guijarro, acompanyat de la regidora del Districte 4, Araceli Cruz, i el coordinador de la Minicopa, Andreu Lladó, ha visitat aquest dilluns al matí les instal·lacions per veure com es desenvolupen els treballs, que estaran enllestits abans de l’inici de la competició.  

Les obres del poliesportiu de Llefià s’emmarquen en el pla d’actuacions per un import de 3,4 milions d’euros per millorar diverses instal·lacions esportives municipals amb motiu de la celebració de la Copa del Rei, entre les quals es troben també els poliesportius Bufalà, Joaquim Blume, Montigalà, Casagemes-Albert Esteve i La Plana. En el cas de Llefià s’han invertit 1.025.000 euros per fer actuacions en les façanes i cobertes, l’adquisició de nou equipament, la millora de les instal·lacions i actuacions interiors com la remodelació dels vestidors i dels banys públics, incorporant espais adaptats per a persones de mobilitat reduïda. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha explicat que “amb les actuacions en aquest pavelló i en altres instal·lacions de la ciutat ens volem posar a l’altura de la qualitat i l’excel·lència que demostren els clubs i els esportistes de la ciutat any rere any”. Guijarro ha remarcat que “continuem treballant perquè tots els equipaments esportius de la ciutat es puguin millorar després d’anys d’un manteniment deficient”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles