14.9 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

La iniciativa “A Badalona som bons!” permetrà obtenir ara fins a 40 euros de descompte en les compres nadalenques a la ciutat 

Fins a 40 euros de descompte és el que podran obtenir els badalonins i badalonines amb la campanya “A Badalona som bons!” que l’Ajuntament de Badalona ha impulsat junt amb la col·laboració de la Cambra del Barcelonès Nord, de la Federació de Comerciants Badalona Comerç, de Badalona Restauració i dels Mercats Municipals de la ciutat. Una iniciativa que està impulsant el comerç de proximitat, contribuint a la promoció dels negocis locals i ajudant els ciutadans a fer front a la inflació de preus en les seves compres durant unes dates festives on el percentatge de compres per habitant es veu incrementat. 

Concretament, la iniciativa de promoció ara brindarà l’oportunitat de descarregar un màxim de 10 bons de descompte per cada habitant, els quals cadascun d’ells aplicarà 4 euros de descompte per cada 10 euros de compra en les adquisicions realitzades als comerços locals adherits a la campanya. Per tant, si es fa una compra per un valor final de 100 euros, se li descomptaran 40 euros d’aquest import, pagant-ne només els 60 restants, és a dir, obtindran una rebaixa del 40% en el preu.  

Els impulsors de la iniciativa recorden que la finalitat de la campanya és impulsar el comerç de proximitat i ajudar a la població del municipi a fer front a la recent inflació que ha patit la cistella de productes. Per això, els beneficiaris de la iniciativa són totes les persones majors de 18 anys. 

L’obtenció d’aquests bons de descompte s’haurà de fer a través de la plataforma en línia badalona.bonoconsumo.es, on els ciutadans i ciutadanes podran adquirir els bons de descompte instantàniament i conèixer els establiments adherits. A més, el consistori municipal ha posat en marxa un punt d’atenció presencial per apropar la campanya a tota la ciutadania i on es podran adquirir els bons presencialment, situat a l’Oficina de Turisme de Badalona del carrer de Francesc Layret, 78-82.  

En aquest sentit, es calcula que l’acció tindrà un efecte molt positiu sobre l’economia local, ja que injectarà un total de 377.500 euros, dels quals 151.000 euros seran fruit de la iniciativa. En total, 37.750 bons estaran a disposició dels badalonins i badalonines que es podran utilitzar en el comerç adherit. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles