13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

Badalona ja compta amb un mural de l’activista Angela Davis

En el marc de les accions pel 25N, Dia Internacional per l’Erradicació de la violència envers les Dones, el grup de dones de Badalona En Comú Podem ha sortit al carrer per reivindicar a Angela Davis i les seves paraules: les dones sempre han sigut la columna vertebral del moviment per la justícia social. Amb això la formació morada reivindica la lluita per avançar en la conquesta de drets per totes les dones i l’activisme social.

La cap de llista dels comuns, Aïda Llauradó, va fer unes declaracions posant en valor a l’activista afroamericana Angela Davis i el seu paper en la defensa de les totes les dones des de la seva diversitat. «És una gran notícia que Badalona tingui un mural en homenatge a Davis, pel que representa i per la seva visió interseccional del feminisme. Un feminisme que avanci en drets ha de ser un feminisme per a totes les dones» va sentenciar Llauradó.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles