18.1 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

La Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) organitza la jornada Els drets dels infants i adolescents no és un tema menor 

L’Espai Betúlia, situat al carrer d’Enric Borràs 43-47, acollirà el pròxim divendres 18 de novembre la jornada “Els drets dels infants i adolescents no és un tema menor” que organitza la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) en el marc de la 3a Setmana dels Drets dels Infants i coincidint amb la celebració el dia 20 de novembre del Dia Internacional dels Infants. 

La 2a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Participació i Agenda 2030, i vicepresidenta de la TIAB, Aïda Llauradó, obrirà la jornada a partir de les 9.30 hores. 

Programa 

– Lectura del “Manifest 2022 de la TIAB”: “Els drets dels infants i adolescents no és un tema menor”.  

– Incidència del Baròmetre dels drets dels infants i adolescents a Badalona: donant el salt de les propostes als compromisos i a l’acció (implicació i complicitats).  

Espai de cafè i conversa informal  

– Diàleg sobre “Les Taules d’infància i adolescència com a lobby pro-drets dels infants: claus d’èxit”, amb la participació de: José Manuel Alonso (expert en infància i acompanya diverses Taules d’Infància), Julio Cirbian (representant de la TIAF d’Osona) i Eva Ledesma (representant de la TIAB).  

– Continuem la reflexió i el debat en petits grups, posem en comú i elaborem conclusions.  

– Celebració del 6é aniversari de la creació de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona. 

Enllaç d’inscripció: 

Inscripció a la jornada «ELS DRETS DELS INFANTS I ADOLESCENTS NO ÉS UN TEMA MENOR» (google.com) 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles