13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

La Sala Josep Uclés acull dissabte 19 de novembre la conferència ART I MÚSICA de l’artista i dissenyador badaloní Xavi Forné 

El pròxim dissabte 19 de novembre a les 12 hores, tindrà lloc a la sala Josep Uclés del Centre Cultural el Carme de Badalona la conferència ART I MÚSICA, en el marc de l’exposició Error! Desing 20 Years of Music Artwork, on l’artista i dissenyador badaloní Xavi Forné ens mostrarà a partir de la seva experiència laboral en el món de l’artwork musical com treballa a l’hora d’encarar qualsevol projecte gràfic, com fer un bon encàrrec de disseny gràfic. Es tracta d’una activitat englobada en el cicle CatÀrtica (Setmana de l’Art 2022). 

La Setmana de l’Art 2022 és un projecte de les Galeries d’Art de Catalunya destinat a donar relleu a les arts visuals de tot el territori. Durant vuit dies el programa inclou més de vuitanta activitats dutes a terme per les més de cinquanta entitats que participen (entre galeries i altres equipaments que treballen les arts visuals) com és el cas de la sala Josep Uclés. La web, on trobareu totes les activitats que durant una setmana es duran a terme a tot el territori: www.setmanadelart.cat  

A la conferència l’artista i dissenyador badaloní mostrarà que “no hi ha treball petit. Per insignificant que sembli, és bo dedicar una estona a fer un resum adaptat a totes les necessitats. El punt de partida i resum millorarà la comunicació amb l’estudi, reduint els malentesos en el procés de creació i estalviant molt de temps a les dues parts. A més de detallar els objectius de l’encàrrec, també caldrà tenir en compte tot el material necessari per a l’elaboració del projecte: fotografies, il·lustracions, textos i logotips”. 

Exposició 20 Years of Music Artwork fins al 4 de desembre 

La sala Josep Uclés del Centre Cultural el Carme de Badalona acull des del passat 7 de juliol, i fins al 4 de desembre, l’exposició interactiva 20 Years of Music Artwork, un recull de Xavi Forné de la seva feina d’il·lustració de cartells per a grups musicals de la màxima projecció internacional. 

Xavier Forné, que va estudiar a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, va celebrar la seva trajectòria de més de 20 anys il·lustrant cartells de concerts amb la publicació del llibre recopilatori Error! Design: 20 Years of Music Artwork. L’exposició que arriba ara a Badalona mostra una petita selecció de la seva feina amb cartells per a grups musicals que van des del pop i l’indie, fins al rock i el metall més pesant amb noms com Love of Lesbian; Berri Txarrak; Joan Colomo; Anímic; Ferran Palau; Van Morrisson; Metalllica; Mastodon; The Black Keys; Alabama Shakes; Wilco; Wolfmother; Mogwai; Depeche Mode; Foo Fighters i Guns N’ Roses, entre altres. Les seves influències estan marcades per la natura, els animals, l‘ocultisme, la geometria sagrada o el surrealisme. Molts d’aquests cartells són serigrafiats en una quantitat molt limitada i s’esgoten ràpidament. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles