21.8 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús rebrà una inversió de més de mig milió d’euros per a la seva restauració i millora 

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús rebrà una inversió de 550.000 euros que es destinaran a la restauració i a la millora dels valors patrimonials que conformen l’estructura del parc. Això es tradueix en obres per a la millora de les grutes; la recuperació del jardí romàntic, la recuperació de l’antic sistema de reg i millores en les làmines d’aigua, entre altres. 

L’Ajuntament de Badalona aportarà més de 322.000 euros i la resta del finançament procedeix dels fons europeus FEDER. L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) és l’encarregada de redactar i aprovar el projecte executiu i la licitació, tal com estableix el conveni signat amb la Generalitat de Catalunya per al desenvolupament del Programa Operatiu FEDER.  

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, ha manifestat que “hem de destacar que aquest projecte ajuda a millorar els espais naturals del parc en els quals fa anys que no s’inverteix més enllà del manteniment ordinari. A través de l’execució d’aquest projecte una gran part del parc que avui dia està tancat al públic tornarà a obrir-se per al gaudi de tots el nostre veïns i veïnes”. 

La previsió és que les obres estiguin enllestides abans que finalitzi l’any 2023 per complir amb els requisits i terminis dels Fons FEDER. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles