9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

Matinal de fitness Contra el Càncer de Mama dissabte 15 d’octubre a la plaça de la Plana 

L’Associació Contra el Càncer a Badalona impulsa la Matinal de fitness Contra el Càncer de Mama que tindrà lloc a la plaça de la Plana aquest dissabte 15 d’octubre a partir de les 10 del matí. L’activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, està dirigida a tots els públics amb l’objectiu de conscienciar i col·laborar amb la investigació contra la malaltia. 

Es tracta d’una activitat lúdica i de sensibilització on la recaptació de les inscripcions de 5 euros per participant anirà destinada als projectes socials de l’Associació i a la investigació.  

Programa d’activitats

10 hores. Body balance, amb Duet Sports 

11 hores. Zumba, amb Soho Fit Badalona 

12 hores. Dona’m dance, amb Dona Fitness BDN 

Les inscripcions es poden fer en línia, des d’aquest enllaç:  https://enmarcha.contraelcancer.es/ca/esdeveniment/matinal-fitness-badalona i presencialment el mateix dia de l’activitat a la plaça de la Plana. 

La 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, ha fet una crida a la participació: “tothom pot col·laborar amb aquesta causa, ja sigui activament, fent exercici d’una manera entretinguda i divertida, ja sigui ajudant econòmicament. Estic convençuda que, una vegada més, demostrarem que Badalona és una ciutat esportiva i solidària i dissabte omplirem la plaça de la Plana, farem costat perquè darrera hi ha una gran causa i l’esforç solidari de molta gent que faran possible aquesta activitat”. 

30.000 nous casos 

L’any 2021 a Espanya va haver-hi 34.353 nous casos de càncer de mama (estadis I al IV), tot i que la taxa de supervivència és superior al 85% es produeixen 6.000 defuncions a l’any. Aproximadament entre el 5 i el 6% dels diagnòstics de càncer de mama són metastàsics (estadi IV). S’estima que el 30% de les pacients diagnosticades en estadis I, II i III desenvoluparan metàstasi amb el temps. La taxa de supervivència del càncer de mama metastàsic se situa entorn del 25% per la qual cosa és imprescindible aprofundir en la investigació. L’Associació Contra el Càncer destina més de 17 M€ a investigar el càncer de mama, incidint especialment en el càncer de mama metastàsic. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles