21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Ràdio Televisió Espanyola a Catalunya (RTVE Catalunya) i Badalona Comunicació signen un acord per a la promoció i la difusió de les activitats de la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival

Ràdio Televisió Espanyola a Catalunya (RTVE Catalunya) i Badalona Comunicació han firmat un acord de col·laboració segons el qual l’ens públic estatal passa a ser patrocinador principal de la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival.

Oriol Nolis, director de RTVE Catalunya, i Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació, han signat aquest acord, que té com a objectiu principal promocionar i difondre les activitats

El director de RTVE Catalunya, Oriol Nolis, ha manifestat després de signar l’acord que «per a nosaltres, tot el que sigui promoure la cultura i en especial el cinema és un dels encàrrecs que tenim com a mitjà de comunicació públic». «FILMETS és un festival consolidat i que va creixent de manera sostinguda, i és molt important que RTVE hi estigui implicada aportant cada any més contingut», ha afegit.

Per la seva banda, el conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells , ha explicat que «a FILMETS estem molt contents amb el conveni signat amb RTVE perquè tanquem el cercle del suport que tenim del sistema audiovisual de Catalunya, on ja tenim acords signats amb La Xarxa i la CCMA, sense oblidar a més el conveni que tenim amb La Vanguardia». «Amb l’acord signat avui amb RTVE incrementarem la difusió de totes les activitats que farem a la propera edició de FILMETS», ha afegit.

Aquest 2022, FILMETS tornarà al seu projecte original, basat en projeccions exclusivament presencials per als curtmetratges de la Secció Oficial. Hi haurà 3 seus competitives: el Teatre Zorrilla de Badalona, l’Institut français de Barcelona i els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat.

Les 6 sessions adreçades a professionals, el FILMETS Pro, es faran al Centre Cultural El Carme de Badalona i seran l’única vessant del festival amb caràcter híbrid, és a dir, amb format presencial i transmissió a través de la pàgina web de FILMETS.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles