20 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

Obert el termini dels ajuts directes als marxants dels Encants de Badalona 

Fins al 13 d’octubre els venedors dels Mercats de Venda no Sedentària de Badalona poden sol·licitar els ajuts municipals destinats a pal·liar la situació generada amb motiu de les restriccions ocasionades per la pandèmia de la Covid-19. L’Ajuntament ha destinat un import total de 450.000 euros per aquests ajuts directes per als marxants dels Encants de Badalona. 

El sector de la venda ambulant es va veure especialment afectat per les mesures aplicades per combatre la pandèmia de la Covid-19. Així, l’any passat els marxants no van poder muntar les parades durant diverses setmanes i, entre d’altres afectacions, es van veure perjudicats per la reducció d’aforament als espais públics en aplicació de les mesures sanitàries. 

Poden ser beneficiaris dels ajuts totes les persones titulars d’autorització d’ocupació de via pública als mercats de venda no sedentària. Les quanties són les següents: 

– Per a una autorització de mercats de venda no sedentària: 1.500 euros (1 dia). 

– Per a dues autoritzacions de mercats de venda no sedentària: 2.000 euros (2 dies). 

– Per a tres autoritzacions de mercats de venda no sedentària: 2.500 euros (3 dies). 

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://bit.ly/3xQT6nJ  

El període de sol·licituds és fins al dijous 13 d’octubre (inclòs). 

Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre ajut o subvenció que pugui atorgar l’Ajuntament de Badalona o qualsevol altre ens públic o privat.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles