21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

La Sala Josep Uclés acollirà serveis de la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona fins a la seva reobertura 

La regidora de l’Àrea de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Lara, ha explicat aquesta tarda en audiència pública que mentre la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta romangui tancada a conseqüències de les obres que s’estan portant a terme s’ha habilitat la Sala Josep Uclés, ubicada al Centre Cultural El Carme, carrer de Francesc Layret, 78, per tal d’oferir alguns dels serveis bibliotecaris alternatius. S’oferiran els espais següents: 

•          Espai de préstec: Es tracta d’un espai de consulta del fons bibliotecari, de préstec i de reserves. El préstec funcionarà a petició dels usuaris i es podran recollir els documents en un termini d’un o dos dies des de la data de sol·licitud. S’ha habilitat un telèfon de contacte per a consultes:  681 34 16 45 

•          Espai de lectura: espai familiar de lectura i per a fer deures 

•          Espai d’activitats programades. 

L’horari de la Sala Josep Uclés serà de dilluns a divendres de 16.30 a 20 hores i dissabtes d’11 a 14 hores. 

Amb aquests serveis es pretén donar cobertura als usuaris de Can Casacuberta mentre aquesta continuï tancada per les obres de millora que s’estan duent a terme, però serà la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté qui continuarà assumint les tasques de central urbana i, per tant, mantindrà l’ampliació horària següent: de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores. Els dissabtes l’horari és de 10 a 14 hores. 

Les biblioteques de Badalona tornen a obrir els dissabtes 

En aquesta audiència pública que ha tingut lloc al Centre Cultural El Carme, la regidora de Cultura ha anunciat que la Xarxa Municipal de Biblioteques inicia el curs amb la recuperació de l’obertura dels dissabtes al matí de totes les biblioteques, de 10 a 14 hores i la represa de les activitats presencials a totes les biblioteques de la xarxa. 

D’altra banda, també està prevista i l’estrena a l’octubre del nou web Badabiblios. Aquesta nova web té una imatge actualitzada, estarà vinculada amb l’Agenda Cultural i incorporarà un apartat d’autors locals que té per objectiu donar visibilitat als escriptors locals i difondre la seva obra. S’ha fet una tasca d’actualització de dades i s’establiran canals de comunicació per fer noves incorporacions i per recollir les novetat o possibles canvis d’una manera àgil. Amb aquestes mesures, assegura la regidora, la Xarxa Municipal de Biblioteques de la ciutat garanteix un òptim servei bibliotecari a tot el territori. 

Així mateix, Anna Lara ha explicat que les obres de substitució de la climatització de la biblioteca Can Casacuberta estan en fase final d’execució, i properament s’iniciaran les reparacions de la coberta de zinc i altres actuacions d’adaptació a la normativa de seguretat. 

Per a la regidora de Cultura, Anna Lara “Can Casacuberta és una prioritat màxima per aquest Govern i valorem positivament els avenços en els projectes de millora, l’obertura del nou espai alternatiu al Centre Cultural El Carme i la recuperació dels dissabtes al matí a la resta de biblioteques”. La regidora ha conclòs afegint “el compromís de continuar treballant per arribar a garantir el millor servei possible de biblioteques a tota la ciutat”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles