19.6 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

La Jaula Movistar arriba avui a Badalona amb els millors equips 3×3 per donar una gran nit d’espectacle  

La Jaula Movistar arriba avui dijous 28 de juliol per oferir el millor xou acb a Badalona. La pista més urbana aterrarà a la platja del Coco, al final del Passeig Marítim, amb una agenda molt completa. 

La quarta edició de La Jaula Movistar es viurà a Badalona, una ciutat que batega bàsquet, i combinarà la ubicació en un entorn idíl·lic al costat del mar amb l’espectacularitat del recinte: una pista de 3×3 dins d’una gàbia amb xou de llums, el millor so, pantalles i graderies perquè cap aficionat es perdi detall. L’accés serà totalment gratuït fins a completar aforament. 

L’acció començarà al matí amb La Jaula Kids (de 10 a 12.30 hores) i continuarà a la tarda amb la pista oberta per a tot aquell que vulgui jugar (16.30 a 18.30 hores). A les 18.30 hores començarà l’actuació de tres monologuistes, i a les 19 hores un concurs popular en el qual tots els aficionats seran protagonistes. 

El plat fort de la jornada començarà a les 19.50 hores amb l’inici de la competició 3×3, partits Kids Girl, xou d’esmaixades (21:40 hores) i fins i tot una patxanga d’influencers (22:45 hores). La gran final de la Jaula Movistar, que començarà a les 23:15 hores, posarà punt final a la jornada.  

Els millors equips 3×3 

La Jaula Movistar comptarà amb els millors equips estatals de 3×3: València Basket, Bàsquet Girona, Bit2Me Onil 3×3, VALOBRA Be Goat Team, Badalona SomDocents i 3×3 Madrid. Dividits en dos grups, s’enfrontaran fins a trobar els dos finalistes que lluitaran pel trofeu. 

Tres monologuistes posaran el toc d’humor 

Nacho García, Miguel Iribar i Patrícia Espejo posaran l’humor a la Jaula Movistar amb tres monòlegs des de les 18.30 hores. 

El trofeu de la Copa del Rei, a escena 

La Jaula Movistar també acostarà una mica més la Copa del Rei 2023 a Badalona, seu del torneig el pròxim mes de febrer. El trofeu de la Copa visitarà La Jaula Movistar des de les 18.30 hores i tots els aficionats podran fer-se una foto amb ell i escalfar motors per a Badalona 2023. 

KO’ més multitudinari 

Tots els aficionats podran participar a les 19 ja través d’un ‘KO’ multitudinari. El premi per al guanyador serà de dos abonaments per a la Supercopa Endesa 2022. 

El ‘KO’ consisteix a llançar un tir lliure que si s’anota permet al jugador tornar al final de la fila. Si es falla, es donarà pas al següent jugador quedant eliminat. Així fins que només quedi un, el guanyador popular. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles