25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

La façana del Museu de Badalona es converteix en aparador del patrimoni romà 

A partir d’aquest dimecres 20 de juliol, la façana del Museu de Badalona es transforma en una finestra privilegiada per la qual, periòdicament, trauran el cap les peces més emblemàtiques de la Baetulo romana. La iniciativa respon a una nova estratègia de comunicació en forma de lones de gran format amb les quals es vol aconseguir un major impacte publicitari amb l’entorn. 

El Museu de Badalona conserva més de 6.200 peces registrades, d’entre les quals 800 es poden veure a l’exposició permanent Baetulo Ciutat romana. El projecte que ara es presenta permetrà que alguns dels objectes més representatius d’aquest llegat clàssic vegin la llum i es donin a conèixer entre els ciutadans que diàriament passen per davant del Museu. D’aquesta manera, la façana de l’edifici es converteix en un aparador promocional que despertarà l’interès del vianant i el convidarà a descobrir els tresors que el Museu preserva al seu subsòl i que representen el llegat històric i patrimonial d’una de les ciutat romanes més importants de Catalunya. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles