8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

El Museu presenta l’exposició Estius a Badalona  

El Museu de Badalona presenta des d’aquest dijous 14 de juliol l’exposició “Estius a Badalona”. Fins al 25 de setembre es podrà veure una mostra d’un conjunt de fotografies fetes durant l’estiu a Badalona entre finals del segle XIX i principis del segle XXI. 

L’estiu és l’època de la calor i el bon temps, dels dies llargs, de fer vida al carrer, de les vacances de petits i grans, de les revetlles, de les festes majors, de jugar o fer esport a l’aire lliure, de sortir d’excursió… I en una ciutat mediterrània com Badalona, és també la millor època per gaudir de la platja i el mar. 

Tots aquests aspectes, al costat d’alguns fets històrics especialment rellevants, queden recollits a l’exposició Estius a Badalona, mitjançant un conjunt de fotografies que recorren el període que va des de finals del segle XIX fins a principis del segle XXI. 

Es tracta d’una invitació a recordar els estius de quan érem petits o a conèixer com han estat els estius dels nostres avis i pares. Potser, fins i tot, serà possible reconèixer a alguna de les persones fotografiades. 

La mostra es pot visitar gratuïtament de dimarts a dissabte de 10 a 14 i de 17 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h. Tancat les tardes d’agost. 

D’altra banda, cal no oblidar que l’estiu és també una bona època per acostar-se al Museu, que manté les portes obertes per continuar compartint amb tothom el patrimoni del nostre passat i, en aquest cas, per mostrar com ha estat, a través del temps, la vida de la ciutat en època estiuenca. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles