22.1 C
Badalona
lunes, mayo 29, 2023
spot_img

Obert el termini dels ajuts per al pagament del lloguer dirigit a les persones més grans de 36 anys  

Fins al pròxim divendres 15 de juliol les persones residents a Badalona de 36 anys o més ja poden demanar l’ajut que atorga la Generalitat de Catalunya per pagar el lloguer. El tràmit es pot presentar per Internet a través de l’enllaç https://www.olh.cat/lloguer/ Si es vol fer presencialment, s’ha de sol·licitar cita prèvia a l’Oficina Local d’Habitatge de Badalona www.olh.cat  

Entre els requisits per rebre l’ajut és que cal tenir 36 anys o més en el moment de fer la sol·licitud, cal estar-hi empadronat a l’habitatge i ser titular d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús de l’habitatge o habitació del domicili habitual i permanent. Cal considerar que no s’accepten contractes de lloguer entre persones que tinguin parentiu. D’altra banda, els ingressos de la unitat de convivència sol·licitant no poden sobrepassar els 22.548,67 euros. 

Entre les condicions a complir necessàriament també es troba no pagar un lloguer o preu mensual per l’habitatge superior als 900 euros i en el cas de lloguer o cessió d’ús d’habitació, no superar els 450€. 

L’import de la subvenció serà d’un 20% del lloguer anual quan el seu pagament suposi destinar igual o menys del 30% dels ingressos; d’un 30% si s’hi han de destinar entre el 30 i el 40% dels ingressos i del 40% si el cost del lloguer representa més del 40% dels ingressos del sol·licitant. L’ajut anual se situa entre 240 i els 2.400 euros.  

La 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, ha destacat que “aquesta mesura arriba poc després del Bo Lloguer Jove i pot ser un gran ajut per a molts badalonins i badalonines que poden optar a una subvenció entre el 20 i el 40% de l’import total del lloguer”. En aquest sentit, la regidora ha animat a presentar les sol·licituds telemàticament o demanar cita prèvia a l’Oficina Local d’Habitatge de Badalona. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,627SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles