13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

El Dia de la Guàrdia Urbana de Badalona reconeix la labor d’agents, institucions i ciutadans 

L’auditori del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) ha estat avui l’escenari d’una nova edició del Dia de la Guàrdia Urbana de Badalona. L’acte ha servit per felicitar i reconèixer els actes meritoris dels agents del cos de la Guàrdia Urbana de Badalona, d’altres cossos policials, de diverses institucions, i altres persones que han col·laborat directament amb la policia local durant l’últim any.  

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; que ha estat acompanyat en el lliurament dels guardons per la delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Maria Eugènia Gay; la subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local de la Generalitat de Catalunya, Begoña Curto; el regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Badalona, Christian Carneado; el jutge degà de Badalona, Josep Maria Noales; el superintendent cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández i Juan Antonio Pozo, intendent de la Guàrdia Urbana.  

A banda del reconeixement als professionals dels cossos de seguretat, a l’acte institucional s’ha destacat la tasca de diverses institucions com l’Hospital Municipal de Badalona i l’Hospital Germans Trias i Pujol, així com a la comunitat xinesa, pel seu suport a la ciutat i als agents de la Guàrdia Urbana amb l’aportació de material sanitari durant els primers mesos de la pandèmia de la Covid19. 

En el seu discurs l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha manifestat que: “defenso on calgui la nostra Guàrdia Urbana i la seva feina. És el que crec que s’ha de fer des de la política. No és tolerable políticament situar els cossos policials com a enemics de la societat, quan la seva tasca és protegir i cuidar aquesta societat. Hem de ser clars i contundents en la defensa de la policia, de la Guàrdia Urbana”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles