19.5 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

L’Ajuntament Badalona retira els camions de recollida de residus que s’aparcaven a l’avinguda de la Cerdanya 

L’Ajuntament de Badalona ha retirat avui divendres els camions de recollida de residus que s’estacionaven habitualment a l’avinguda de la Cerdanya i ha habilitat una nova àrea situada a l’avinguda del Conflent per evitar que els vehicles tornin a ocupar aquesta via. Per fer-ho, s’ha optimitzat l’espai que ocupaven les brigades d’Espais Públics i Medi Ambient de l’Ajuntament i s’ha fet una inversió de prop de 80.000 euros per adequar el nou espai d’aparcament. 

La retirada dels camions de l’avinguda de la Cerdanya dona resposta a una situació que estava enquistada des de fa més de deu anys i per a la qual el veïnat de la zona feia temps que demanava una solució. En les pròximes setmanes es farà una neteja intensiva de l’indret i es començaran les actuacions per fer de l’avinguda una via transitable de dues direccions i amb nou asfalt. També s’estudiarà l’habilitació de zones d’aparcament per als veïns.  

Aquest divendres al matí s’ha portat a terme la retirada dels vehicles en un acte al qual hi han assistit l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el regidor d’Espais Públics, Jordi Subirana; la segona tinenta d’alcaldia, Aïda Llauradó; i la coordinadora del Districte 3, Paula Martínez. L’alcalde Guijarro ha explicat que “aquesta actuació era una prioritat per al Govern municipal perquè era imprescindible acabar amb les molèsties que els veïns i veïnes de la zona fa més de deu anys patint i donar resposta així a una reclamació ciutadana històrica”. L’alcalde ha destacat que “la retirada dels camions ens permet acabar amb una problemàtica de neteja i mobilitat i dignificar l’entorn dels barris de Pomar, Morera i Bufalà”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles