18.3 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament impulsa una proposta de casals d’estiu per a 900 infants i joves amb 46 places per a persones amb necessitats educatives específiques 

L’Ajuntament de Badalona ha impulsat una proposta de casals d’estiu per als pròxims mesos amb places per a 900 infants i joves, de les quals 46 estaran reservades per a persones amb necessitats educatives especials.  Enguany la regidoria d’educació incrementa en 147.000 euros les subvencions nominatives a entitats del tercer sector per portar a terme les activitats, arribant a una partida de 510.000 euros que es destinaran a deu casals de la ciutat.  

En el marc del programa Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE), enguany l’Ajuntament oferirà un casal més, que serà un casal lingüístic de català adreçat a alumnat de les aules d’acollida de la ciutat. A més, com a novetat, aquest estiu els casals incorporen persones vetlladores per facilitar la inclusió d’infants amb necessitats educatives específiques, fet que permetrà que 46 alumnes tinguin l’opció d’anar a casals ordinaris. No obstant això, també es continuarà organitzant un casal per l’alumnat de les tres escoles d’educació especial de Badalona.  

La segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha assegurat que «garantir que els infants i joves de la ciutat puguin gaudir d’una temporada d’estiu amb activitats de lleure i educatives interessants i que siguin inclusives és una prioritat del Govern municipal». 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles