22.5 C
Badalona
viernes, junio 24, 2022
spot_img

El Grup de Belles Arts del Museu de Badalona presenta una exposició col·lectiva de pintura a l’Escola del Mar 

Aquest proper diumenge 5 de juny, a les 12 del migdia, s’inaugurarà a l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona (passeig de la Rambla, 37), l’exposició col·lectiva de pintura del Grup de Belles Arts del Museu de Badalona amb el mar com a protagonista principal. 

Es tracta d’una exposició on els artistes del Grup de Belles Arts mostren, amb una mirada artística, paisatges plens de llum i de color que transporten al públic, des de diverses perspectives i estils pictòrics, a un mar de sensacions i de sentiments. 

L’exposició es podrà veure fins el 26 de juny i es podrà visitar el diumenge, 5 de juny, dia  de la inauguració, de 12 a 14 hores i la resta de dies de 10 a 13 hores i, també, de dijous a diumenge de 18 a 20. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,614SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles