22.5 C
Badalona
viernes, junio 24, 2022
spot_img

Agustí Busom i Pablo Volt inauguren el Cryptshow Festival amb l’estrena de l’espectacle «Love of Ghost» sobre «The Phantom os the Opera»

L’espectacla Love of Ghost ha estat creat expressament per a la inauguració del Cryptshow Festival. Després de penjar l’any passat el cartell de “Entrades exhaurides” amb el dark metal de Coure, en aquesta ocasió Busom s’acompanya de Pablo Volt per conduir-nos per passatges atmosfèrics de down tempo i slow jazz per contrastar al màxim la teatralitat del film de Rupert Julian, The Phantom of the Opera

Tres parts musicals ens condueixen durant tota la pel·lícula: les bases siderals a baixa revolució, les lentes balades de clàssics del jazz i la improvisació sonora entre els tres elements principals de la pel·lícula: l’amor, el fantasma i l’òpera.

El concert, amb la projecció de The Phantom of the Opera (Estats Units, 1925) 
servirà per inaugurar el Cryptshow Festival, divendres 1 de juliol a les 20:30 al Teatre El Círcol. 

LOVE OF GHOST | SenseArt 2022 
Músics:
Pablo Volt (l’amor): direcció, trompeta, programacions +fx
Agustí Busom (el fantasma): direcció, veu, teclats +fx
Diego Caicedo (l’òpera): guitarra elèctrica +fx

The Phantom of the Opera (Estats Units, 1925) 
Dir. Rupert Julian.
Guió: Elliott J. Clawson. Basat en la novel·la de Gaston Leroux
Terror. Drama. Òpera. Gelosia | Cinema mut amb intertítols.

Sinopsi: La trama gira al voltant d’un ésser diabòlic anomenat Erik que va quedar malferit i
desfigurat a la Revolució Francesa de 1848 i es refugia al Palau Garnier de París, dedicat a l’Òpera. La novel·la és molt més explícita que la pel·lícula explicant-nos el passat del temible fantasma que viu en passadissos secrets. La pel·lícula de Rupert Julian es defineix per l’excel·lent composició i la sumptuositat de la posada en escena. No cal afegir que l’estrella, el gran Lon Chaney es llueix com ningú en el seu paper d’amant turmentat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,614SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles