19.4 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

Sense Places Bdn entregarà més d’un miler d’instàncies al Departament d’Educació i preparen més mobilitzacions per aquesta setmana

Sense Places Bdn s’activa al carrer després d’una setmana organitzant-se, treballat en xarxa i reunint-se amb l’ajuntament, diversos grups polítics i FAMPAS. Aquest dilluns han tingut presència la plaça de la Vila de Badalona amb un punt de d’entrega d’instàncies que han recollit diverses entitats i persones durant els últims dies, també s’han fet activitats per nens i nenes i s’han elaborat pancartes.

Aquestes instàncies, més d’un miler, es presentaran dimarts 24 de maig a les 12h als Serveis Territorials del Departament d’Educació a Barcelona al Carrer Casp 15, des de Badalona es sortirà a les 11h des del metro de Pompeu Fabra.

Les instàncies demanen una solució per les famílies que s’han quedat sense plaça a l’educació pública a la ciutat, tant a P3 com a secundària, que es construeixin els centres pendents i es valori la construcció dels nous centres necessaris per donar opció a totes les persones a estudiar en l’educació pública de qualitat i proximitat, així com que es planifiquin les necessitats futures per acabar amb el problema estructural de la falta de places públiques.

Futures accions

Els propers moviments del col·lectiu seran una concentració conjunta amb els sindicats d’educació el 25/05, dia que hi ha convocada una Vaga d’Educació, una penjada de dibuixos i escrits sobre l’escola que volem, elaborats per l’alumnat que s’ha quedat sense plaça, el suport a la Diada de l’educació Pública de Badalona el 29/05 a l’autopista i la presentació d’una moció al ple de l’Ajuntament de Badalona el proper 31/05.

Sense Places Bdn és un col·lectiu de famílies organitzades que s’han quedat sense plaça a l’educació pública de Badalona, es calcula que falten al voltant d’un centenar de places, defensant la solució del problema d’aquest any, però també el problema estructural de falta de places públiques de qualitat i proximitat a la ciutat

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles