14.3 C
Badalona
lunes, noviembre 28, 2022
spot_img

La 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona – La Cursa del Dimoni! tindrà lloc el dissabte 18 de juny en horari de tarda

Dissabte 18 de juny a partir de les 19 hores es celebrarà la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona – La Cursa del Dimoni! que accentua el seu caràcter familiar amb una cursa mini i inclusiva, una cursa mitjana i una gran de 10 quilòmetres de recorregut. A banda de la novetat de l’horari de tarda, en finalitzar les curses s’han programat diferents activitats esportives i de lleure familiar, a partir de les 20 hores i un final de festa musical que tindrà lloc al passeig Marítim, a tocar de la platja dels Pescadors, a partir de les 22 hores. 

La Cursa del Dimoni! ha previst per a aquesta 42 edició diferents circuits perquè afavorir la participació de tothom:  

La cursa mini, d’1,7 km, per a nens i nenes fins a 10 anys, amb sortida a les 19 hores.  

La cursa inclusiva, de 30-50-100 metres, pensada per a persones amb diversitat funcional o amb capacitats reduïdes, tant físiques com psíquiques, amb sortida a les 19 hores. 

La cursa gran, de 10 km, per a majors de 15 anys, amb sortida a les 20 hores. 

La cursa mitjana, de 5 km, destinada al jovent d’11 a 14 anys i adults, amb sortida a les 20.15 hores.  

Totes les curses tindran sortida i arribada al passeig de la Rambla, a tocar al monument a Roca i Pi. Les persones amb mobilitat reduïda, podran inscriure’s a qualsevol dels recorreguts, i podran anar acompanyats de persones que els donaran el suport necessari. En aquest sentit, cal destacar la col·laboració de diverses entitats com Som Prematurs o Deixem de Ser Invisibles. 

3.000 participants 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha assenyalat durant la presentació aquest matí de La Cursa del Dimoni! que: “amb el nou horari de tarda, amb els circuits inclusius i la implicació de les entitats socials i esportives, així com amb totes les activitats complementàries programades, estem segurs que la Cursa més tradicional de Badalona serà un èxit i arribarem a la fita dels 3.000 participants”. 

El preu de les inscripcions per als circuits mini i mitjà és de 2 euros. Per al circuit gran, la inscripció és de 5 euros. Pròximament s’obriran les inscripcions que es podran fer a través de la web municipal www.badalona.cat

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,625SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles