26.8 C
Badalona
domingo, octubre 2, 2022
spot_img

Les famílies sense plaça a la Educació Pública de Badalona preparen una entrega d’instàncies al Departament d’Educació

Sense Places Bdn, el col·lectiu que les famílies que s’han quedat sense plaça a l’Educació pública de Badalona, juntament amb diverses AFAs, FAMPAS i activistes per l’Educació, faran una recollida d’instàncies per presentar de manera conjunta al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La instància demana la solució per a tots els joves i infants que s’han quedat sense plaça a P3 i 1er d’ESO a Badalona, la construcció dels centres pendents a la ciutat, millorar la planificació de les places i la construcció nous centres públics sempre que hi hagi demanda, per tal que cap alumne quedi exclòs de la possibilitat de tenir una educació pública, de qualitat i proximitat.

Aquestes instàncies ja s’estan repartint per les escoles bressol de la ciutat, els centres de primària, els instituts i els veïnats, així com per les AFA i diverses entitats. El proper 24 de maig a les 11 h, a la parada de metro de Pompeu Fabra de Badalona, es convocarà a les famílies per anar a la seu dels Serveis Territorials d’Educació, al carrer Casp, 15 de Barcelona, i lliurar totes les instàncies a les 12 h.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,622SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles