21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Torna la Festa del Micaquet dels Castellers de Badalona després de dos anys

Els Castellers de Badalona organitzen el dissabte 30 d’abril, després de dos anys sense poder-ho fer, el Dia del Micaquet, una festa per a tots els nens i nenes de Badalona. Es tracta d’una festa plena de jocs i activitats pels més petits de casa, sense cap ànim de lucre, i amb l’únic propòsit que mares, pares i fills es diverteixin i s’ho passin d’allò més bé amb la nostra companyia.
La festa tindrà lloc a la plaça de la Plana, de les 11h a les 14h i de les 16h fins a les 19h. Aquest acte torna després de no poder-ho fer en els darrers anys per culpa de la covid i que un cop més té la col·laboració dels establiments de la zona com Condís o Bonpreu, així com de Direxis Tusgsal. I que enguany arriba com preludi de tots els actes de les Festes de Maig per part de la Colla Micaco. De fet, diumenge passat, els badalonins van actuar també després de dos anys sense fer-ho, a la festa major de Montgat, assolint tres castells de sis, amb el tres de sis amb el pilar com a millor castell. Properament, els micacos iniciaran una campanya de promoció per les xarxes socials amb el propòsit de fer xup-xup anunciant que ja arriba les festes de maig amb el hashtag #elsmicacosmaduremalmaig. La propera cita castellera, a banda del pilar al pregó del dia 6, serà participar a la fira de l’artesania de Sant Roc del diumenge 8 de maig.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles