14.4 C
Badalona
jueves, abril 25, 2024
spot_img

Badalona augmenta de vuit a nou el nombre de guinguetes a les platges 

La platja de la Marina, situada entre el port de Badalona i el barri de la Mora que es va posar en servei l’estiu del 2020, comptarà aquesta temporada amb una nova guingueta i els seus serveis. D’aquesta manera s’afegirà a les altres vuit guinguetes de les platges de Badalona que han començat aquesta setmana a instal·lar-se i que estan situades a la platja de la Barca Maria, Cristall, el Pont d’en Botifarreta, dels Pescadors, del Petroli i del Coco i dues a la platja de l’Estació.  

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha fet l’anunci que està a punt de licitar-se una nova guingueta que entrarà en servei a la platja de la Marina. Aquesta novetat l’ha explicada en el decurs d’una visita a les feines d’instal·lació d’una de les guinguetes que s’està instal·lant a la platja de l’Estació i que entrarà en funcionament aquest mateix cap de setmana. L’alcalde, acompanyat del 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents i de la regidora de Medi Ambient, Rosa Trenado, ha assenyalat que: “estem molt satisfets d’haver pogut prorrogar el contracte per aquest any de les vuit guinguetes que tenien la concessió i fer possible, entre tots, deixar enrere aquests darrers dos anys marcats per les restriccions de la Covid”. “Estem desitjant que tots els badalonins i les badalonines, així com els molts visitants que tenim a la ciutat, puguem gaudir del nostre magnífic litoral”. 

Pel que fa a la pèrdua de sorra i les destrosses provocades pels diversos temporals en alguns trams de les platges de Badalona, l’alcalde de Badalona s’ha mostrat optimista pel que respecta al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Generalitat i l’Estat perquè abans de l’inici de la temporada es pugui recuperar part de la sorra perduda. En aquest sentit, Rubén Guijarro ha afegit que l’Ajuntament està treballant per recuperar molt aviat com a platja un espai de 350 m2 que s’ha guanyat per l’enderrocament de l’antic mòdul de la Guàrdia Urbana a la platja del Pont d’en Botifarreta, al barri de Casagemes. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles