13 C
Badalona
jueves, febrero 22, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona s’ha adherit a la Declaració institucional per a uns municipis i comunitats cuidadores 

L’Ajuntament de Badalona s’ha adherit a la Declaració per a uns municipis i comunitats cuidadores. Aquesta Declaració aposta per impulsar polítiques públiques locals per tal de situar les cures al centre del debat i de l’acció municipal amb una corresponsabilitat d’homes i dones. També es proposa afavorir l’accessibilitat a serveis de cures, incorporar la perspectiva de la interdependència, promoure accions per fomentar la dignitat i autonomia, així com polítiques per enfortir la coordinació i l’aliança entre administracions i potenciar els espais de debat. 

L’adhesió s’ha donat en el marc de les «Jornades de Cures en la comunitat: innovació i transformació des de les polítiques locals» que, organitzades per la Diputació de Barcelona han tingut lloc el 25 i 26 d’abril al Paranimf de l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica i Industrial de Barcelona amb l’assistència a la jornada inaugural de la 2a tinent d’Alcaldia, i regidora d’Educació, Feminismes, LGTBIQ+ i Agenda 2030 de l’Ajuntament de Badalona, Aïda Llauradó, qui ha destacat que: «aquestes jornades són important i urgents, ja que les cures són un dels reptes més necessaris que cal abordar des de les polítiques locals i de proximitat. Cal que les diferents institucions unim esforços per a millorar les vides i les condicions de vida de les persones més vulnerables (persones grans, dependents, persones que cuiden) i que sovint, no poden fer-se càrrec d’elles mateixes i que no disposen d’una xarxa de suport suficient. Com que no podem disposar d’aquesta de xarxa de suport, som les institucions les que hem de donar resposta a aquestes necessitats». 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles