26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

La plaça de Pompeu Fabra acollirà del 21 al 23 d’abril la XLII Fira del Llibre amb la participació d’una desena de llibreries de Badalona 

La plaça de Pompeu Fabra acollirà des del 21 fins al 23 d’abril la XLII Fira del Llibre amb la participació d’una desena de llibreries de la ciutat i de l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli. La X Fira de Sant Jordi tindrà lloc el dissabte 23 d’abril a la plaça de la Vila i al carrer de Francesc Layret, al barri del Centre, i al passeig de la Salut del barri de la Salut, amb una mostra d’entitats i d’activitats dirigides a tots els públics amb els símbols tradicionals de la diada. 

A la XLII Fira del Llibre estaran presents les llibreries Abacus, Carlos, Crapze, Fènix, Frikiplanet, Lagaia Books, Mitja Mosca, Saltamartí, Smile Books, Somnia i l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli en horari de 9 a 21 hores. Els dies 21 i 22 d’abril hi haurà una Carpa de signatures destinada als autors i les autores proposats per les llibreries.  

(Es poden consultar els horaris al programa adjunt de Sant Jordi Badalona 2022). 

El dia 23 d’abril s’instal·larà també la Carpa de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona que, des de les 10.30 fins a les 19 hores, oferirà activitats per als més petits com ara narració de contes, tallers i titelles. 

Sant Jordi a Sant Roc i Jocs Florals Escolars 2022 

Els Serveis Educatius de Badalona del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Taula de Lleure i Joves Badalona Sud, i la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, amb la col·laboració de diversos centres escolars, han organitzat activitats amb motiu de la diada de Sant Jordi: 

– Paradetes de llibres a la plaça de Sant Elies, de 9 a 13 hores. 

– Per als alumnes de P3, P4 i P5 d’educació infantil s’ha programat una visita a la biblioteca de Sant Roc, narració de contes, tallers de titelles i punts de llibres. 

– Per als alumnes de 5è i 6è de primària, de l’ESO, Batxillerat i PFI adaptat s’ha programat una entrevista amb l’autor Adrià Aguacil, guanyador del Premi Ciutat de Badalona de novel·la juvenil 2020 sobre la seva obra La botiga de vides i es retransmetrà en streaming des de la Biblioteca Sant Roc. 

– Per als alumnes de 1r a 4rt de primària, lliurament dels premis Jocs Florals 2022 a la plaça de Sant Elies, a les 11 hores, i espectacle amb el grup Pentina el gat. 

Diada de Sant Jordi a Llefià 

El divendres 22 d’abril a la Biblioteca municipal Llefià-Xavier Soto, a partir de les 18 hores tindrà lloc l’espectacle “Màgia entre llibres”, a càrrec d’Enric Magoo. 

Diada de Sant Jordi a Bufalà 

Organitzat per l’AV de Bufalà, el dissabte 23 d’abril, entre les 11 i les 14 hores, al davant del parc de Can Barriga (avinguda de Martí Pujol) tindran lloc diverses activitats i tallers familiars. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles