20.8 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, ha visitat el saló B-Travel, la fira internacional de turisme de Catalunya 

Aquest migdia s’ha inaugurat al recinte de la Fira de Barcelona el saló de turisme de Catalunya B-Travel. L’esdeveniment torna a comptar un any més amb la participació de Badalona i es pot visitar al llarg d’aquest cap de setmana. L’acte ha comptat amb l’assistència del primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès. 

Badalona, a través de l’Oficina de Turisme, participa de nou en aquesta nova edició de la fira per promocionar els principals atractius turístics de la ciutat, així com els esdeveniments més rellevants que es celebren durant l’any. Es fa especial relleu en aquelles activitats previstes per a les pròximes setmanes com ara la Magna Celebratio (el festival romà de Badalona), les Festes de Maig, la Fira de Sant Jordi o la Festa Medieval Pirates a Badalona, entre altres. 

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, ha assenyalat que: “la voluntat d’aquest Govern és potenciar el turisme i l’orgull de ciutat apostant per la promoció d’atractius com el nostre patrimoni romà, el passat industrial i modernista, la Serralada de Marina, Sant Jeroni de la Murtra o les nostres platges”. En aquest sentit, Montornès, ha afegit que “cal apostar per un model propi que recuperi l’esperança i la dignitat de ciutat per atreure un turisme de proximitat i que, a la vegada, també es pugui obrir a l’estranger aprofitant la proximitat a Barcelona”. 

L’horari del Saló B-Travel és de divendres i dissabte de 10 a 20 hores i diumenge de 10 a 18 hores. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles