12.6 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Rosa Trenado, visita l’empresa i els treballadors encarregats del manteniment de les zones verdes i l’arbrat de Badalona 

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, ha visitat avui l’empresa Ambitec Servicios Ambientales que és l’adjudicatària del manteniment de les zones verdes urbanes i de l’arbrat viari de Badalona. La regidora, que ha recorregut les dues instal·lacions que aquesta empresa té al barri del Manresà on es troben els diferents vehicles i els equipaments necessaris per a les diverses tasques, ha mantingut una trobada amb els treballadors i les treballadores. 

El contracte per al manteniment del verd urbà està vigent des del 2021 fins al 2025, amb possibilitat de prorrogar-se un any més, i suposa una despesa total de més de 4 milions d’euros. Es divideix en dos lots. El número 1 implica el manteniment de més de 943.000 m2 de superfície. D’aquesta, més de 363.000 m2 corresponen a zones verdes; 302.000 a solars municipals i 151.000 m2 de terrenys destinats a franges de protecció dels incendis forestals. El lot número 2 del contracte de manteniment fa referència als més dels 33.000 exemplars d’arbres que hi ha a la ciutat. 

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, Rosa Trenado, ha destacat que “aquest contracte proporciona una bombolla d’oxigen per a la ciutat perquè inclou millores tan importants com la reposició de cinc-cents arbres cada any, la renovació en el sistema de reg introduint progressivament l’automatització i la millora dels equipaments i la maquinària per als treballadors i treballadores”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles